سدیم لوریل سولفات چیست و چرا باید از صابون و خمیردندان فاقد آن استفاده کنیم؟

این ماده به عنوان سورفکتانت (Surfactant) خوانده میشود. محصول حاصل از آن به وسیله افزودن هیدروکسیدسدیم یا این که کربنات سدیم خنثی میشود. مطلعه دیگری نشان داد که هرچه آب آیتم به کارگیری اصلی SLS گرمتر باشد، اثر تحریک کنندگی آن عمده خواهد بود. همینطور باید در غلظت مورد به کارگیری غیر سمی و به جهت بافت های دهان تحریک کننده نباشد. پژوهشگران آلمانی 1600 مریض را از نظر تحریک پذیری نسبت به SLS گزینه آزمایش قرار دادند و دریافتند که 42 % از بیماران آزمایش شده دارای یک واکنس تحریک کننده هستند. همچنین به عنوان جزی از فراوردههای ارزانقیمت روغن نارگیل و روغن پالم، تمیزکنندههای آرایشی، محصولات بهداشتی، دارویی و موادغذایی، و هم تمیزکنندههای صنعتی و تجاری آیتم استفاده قرار میگیرد. SDS تجاری به صورت پودر، پالت و دیگر گونه های (که هر کدام انحلالپذیری مختلفی دارند) وجود دارد. سدیم لوریل اتر سولفات نوعی ماده شیمیایی بوده می باشد که رنگ آن سفید بوده است، این دسته ماده که در مایع های تمیز کننده به کار می رود به رخ مخلوط اهمیت روغن نارگیل و اکسید اتیلن بوده است، در حیث بگیرید که بخش اعظم کاربردی که این ماده دارااست در مایع های ظرف شویی و شامپو های امروزی می باشد که در ادامه هر کدام را توضیح خوا‌هیم داد. به جهت این که چیزی مضر، تحریک کننده و یا این که حساسیتزا باشد، می بایست دو معیار را داشته باشد. به جهت این‌که چیزی مضر ، تحریک کننده یا این که حساسیت زا باشد ، می بایست دو ترازو را داشته باشد. سدیم لوریل سولفات (SLS) یک ماده پاک کننده و کف کننده مناسب و بسیار موثر است. همین ماده به تیتر ادله سرطان در حیوانات آزمایشگاهی شناخته شده است. یعنی هفته ای یک توشه مجازید در حمام از صابون استفاده کنید به شرط آنکه به لطف ابکشی شود. بسیاری از تغییرات در دیده بازتابی از تخریب پروتئین هاست و در صورت استعمال طولانی مدت بسیاری از محصولات حاوی سدیم لوریل سولفات امکان داراست باعث کاتاراکت یا این که کدورت قرنیه شود. این چیزی می باشد که در صابونها و مواد شوینده موجود است، به این ترتیب میتوانیم به یاری آن رخ خویش یا این که سطوع روغنی را از چربیها پاک کنیم. به صورت کلی سدیم لوریل اتر سولفات صدفی برای شامپو تن و سر استعمال می شود. اگر شامپوی شما به راحتی تحت دوش کف می کند به عامل سولفات به کار رفته در فرمولاسیون آن است. اگر شما همین نوشته آموزنده را دوست داشتید و می خواهید دیتاها بیشتری در گزینه سدیم لوریل اتر سولفات لطفا از سایت ما دیدن کنید.

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum instagram beğeni bayan escort - vip elit escort mobil ödeme bozdurmahtml nullednulled themesredfoxbetMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Bozdurmachicken slaughterhouseKamagraMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaVodafone Mobil Ödeme Bozdurma