علت های کم شدن صدای بلندگوی گوشی و روش هایی برای رفع آن
در ادامه با ما همراه باشید تا شما را مهم ترین دلایلی که ممکن است باعث کاهش صدای گوشی شما شوند، آشنا کنیم.
عامل دیگری که موجب کم شدن صدای بلندگوی گوشی است ممکن است این باشد که تنظیمات بلندگوی دستگاه خود را دستکاری کرده باشید و میزان صدای پیش فرض را تغییر داده باشید تا بسیار کم شود.
آموزش تعمیرات موبایل: برای رفع این مشکل به قسمت تنظیمات گوشی خود بروید، sound را انتخاب کنید. در این گزینه می توانید به میزان صدای تماس، صدای زنگ، صدای هشدار و نیز صدای رسانه دسترسی داشته باشید و مقدار ان ها را تغییر دهید. میزان صدای رسانه و صدای تماس را روی بالاترین میزان تنظیم کنید. اکنون به عقب برگردید و دوباره یک فایل رسانه ای را پخش کنید.
مسدود شدن بلندگو ها با گرد و غبار
اگر صدای بلندگوی تلفن شما حتی پس از تنظیم صدا به بالاترین میزان، پایین بماند، ممکن است بلندگوی تلفن شما مسدود شده باشد. بلندگوی گوشی معمولا دارای یک توری است که روی آن را می پوشاند، و اگر با کثیفی، گرد و غبار و یا روغن مسدود شود، صدایی که از بلندگو خارج می شود کاهش می یابد. برای رفع این مشکل، باید اسپیکر را تمیز کنید.
اگر قرار است این کار را خودتان انجام دهید، آن را با دقت انجام دهید. بدین منظور، گوشی رو خاموش کنید، سپس از یک تکه پنبه تمیز برای پاک کردن سطح استفاده کنید. می توانید پنبه را با الکل مرطوب کنید، اما مطمئن شوید که زیادی مرطوب نباشد. برای این منظور یک ضربه جزئی کافی است. در مرحله بعد، باید هوای فشرده را حدود سه بار روی توری مشبک اسپری کنید. این روند را تکرار کنید تا زمانی که ببینید کثیفی پاک شده است. همچنین می توانید از یک برس نرم برای تمیز کردن گوشی استفاده کنید.
یکی از مشکلات سخت افزاری احتمالی که ممکن است رخ دهد و موجب کم بودن صدای بلنگوی گوشی شما بشود، خراب بودن کلید تنظیم صداست. اگر از کلیدهای ولوم برای افزایش صدا استفاده می کنید و هیچ تغییری در میزان صدا ایجاد نمی شود، ممکن است دکمه ولوم شما خراب باشد. در این حالت برای افزایش صدا باید به تنظیمات صدا بروید و یا اینکه باید آن را به تعمیرگاه تلفن همراه ببرید تا کلید تنظیم صدا را تعویض کنید.
مشکل نرم افزاری ناشی از نصب یک برنامه جدید
اگر گوشی شما کمی قدیمی است و برنامه های جدیدی دانلود می کنید، این برنامه ها سعی می کنند گوشی شما را در جهت بستر مناسبی برای خود، اصلاح کنند. این ممکن است باعث شود صدای بلندگوی تلفن شما به طور ناگهانی کاهش یابد.
برای حل این مشکل، برنامه های تازه نصب شده را بررسی کنید و آنها را یکی پس از دیگری حذف نصب کنید. اگر این امر مشکل را حل کرد، خیالتان می تواند راحت باشد که مشکل جدی تری نبوده است. اگر مشکل حل نشده باقی ماند، راه حل های دیگر را امتحان کنید.
یکی از مهمترین اثراتی که خیس شدن گوشی موبایل بر روی گوشی دارد، خراب شدن و از کار افتادن بلندگوی آن میباشد، زیرا مایعات می توانند به سرعت وارد گوشی شده و به قطعات آن آسیب برسانند. بنابراین اگرگوشی شما خیس شد هرچه سریع تر برای جلوگیری از آسیب بیشتر به بلندگو هرچه سریع تر اقدامات لازم برای خشک کردن آن را انجام دهید.
خشک کردن بلندگو ها روش های مختلفی دارد. به طور مثال میتوانید آن را با هوای گرم خشک کنید و یا اینکه گوشی را در درون یک کیسه برنج قرار دهید. شما همچنین میتوانید از برنامهها و نرمافزارهایی همانند speaker cleaner استفاده کنید، چنین برنامههایی صدای ویبرهای را پخش کرده که مسدود شدن بلندگو را رفع می کند و آب را از داخل گوشی همراه خارج میکنند، این نرم افزار ها را می توانید به صورت کاملا رایگان در اختیار داشته باشید.
قرار گیری گوشی در حالت سایلنت خودکار
گاهی اوقات ممکن است بدون این که شما گوشی خود را سایلنت کرده باشید، گوشی شما به طور خودکار بر روی حالت بی صدا قرار بگیرد، این مشکل می تواند ناشی از برنامه های شخص ثالث بر گوشی و یا ذخیره داده های قدیمی بر روی گوشی موبایل شما باشد.
به منظور رفع این مشکل دو راه حل وجود دارد که در تمام گوشی هایی که دارای سیستم عامل اندروید می باشند قابل اجرا است، راه حل اول این است که گوشی موبایل خود را در حالت safe قرار دهید و راه حل دوم این می باشد که بخش پنهان در حالت ریکاوری را پاکسازی کنید.
دلایل کاهش صدای بلندگوی گوشی هنگام مکالمه و راه حل رفع آن
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگامی که در حال مکالمه هستید، یک دفعه صدای بلندگو کاهش پیدا کند و یا اینکه صدای شخص مقابل واضح نباشد. این امر می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که عبارت اند از:
گاهی اوقات پیش آمده است که به دلیل فعال بودن صفحه نمایش، ناخواسته صدای دستگاه خود را کاهش می دهیم. لمس تصادفی صفحه گوشی یا قرار دادن دستگاه در کیف می تواند منجر به کاهش صدای تماس شود. برای رفع این مشکل، می توانید در حین مکالمه صدا را افزایش دهید و یا وقتی سنسور تماس پوشیده است، حالت sleep صفحه را فعال کنید. همچنین می توانید زمان فعال بودن صفحه نمایش را کاهش دهید.
نسخه های جدید گوشی دارای قابلیت حذف نویز هستند که به طور پیش فرض فعال شده است. این ویژگی اغلب می تواند باعث کاهش صدا در هنگام تماس شود. می توانید آن را غیر فعال کنید.
در صورت وجود مانع روی بلندگو، به عنوان مثال، صفحه نمایش یا قاب گوشی، نیز صدای بلندگو می تواند در هنگام تماس کم به نظر برسد. بررسی کنید که آیا محافظ صفحه شما بلندگوی تماس شما را می پوشاند یا خیر. اگر اینطور است، محافظ را بردارید و یک محافظ جدید را با احتیاط قرار دهید و مطمئن شوید که بلندگو شفاف بماند. برای جلوگیری از این مشکل می توانید از محافظی با لبه بلندگو استفاده کنید. اگر این راه حل ها مشکل شما را حل نکرد، احتمالاً باید دستگاه را از نظر سخت افزار بررسی کنید.
ممکن است در مکانی باشید که آنتن دهی ضعیفی دارد. برای حل این مشکل کمی جابجا شوید. اگر با جابجایی مشکل حل نشد، وجود مشکلات دیگر را بررسی کنید.
نشتن گرد و غبار بر روی بلندگو
گوشی ها به دلیل ساختار مغناطیسی که دارا هستند، امکان جذب مقدار زیادی گرد و غبار را دارند. به منظور رفع این مشکل، هر از گاهی بلندگوی گوشی خود را با مسواکی نرم و یا پنبه ای که به مقدار خیلی کم با الکل آغشته شده است، تمیز کنید.
تنظیمات گوشی خود را بررسی کنید. ممکن است میزان صدای تماس از آنجا کم شده باشد. در این صورت صدای تماس را تا آخر زیاد کنید.
خرابی لوازم جانبی متصل به گوشی
به روز نبودن برنامه های گوشی
و دیگر مشکلات.
مقالات مرتبط:
روش هایی برای حل مشکل صدای کم بلندگوی گوشی
حال که با دلایل کم شدن صدای گوشی آشنا شدیم؛ وقت آن رسیده که در مورد راه حل این مشکل صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
تمیز کردن سوکت یا جک هدفون
پرز ممکن است در جک هدفون شما گیر کند و هنگام وصل کردن هدفون بیشتر فشرده شود. می توانید از سوزن خیاطی یا سنجاق قفلی برای سیخ کشیدن پرزها و جدا کردن آنها استفاده کنید.
در صورتی که از هدفون استفاده می کنید، هدفون خود را تست کنید تا خراب نشده باشد. اگر هدفون شما نسبتاً قدیمی و یا به شدت فرسوده شده است یا اینکه در جاهایی به دلیل چرخش و بازکردن مکرر پیچ خورده است، یا بیش از چند بار خیس شده است، به احتمال زیاد در اثر باز شدن سیمکشی یا اتصال کوتاه، دچار مشکل شده و شما احساس می کنید صدای گوشی شما کم شده است. هدفون دیگری را امتحان کنید.
تنظیم صدای خود با یک برنامه اکولایزر
بسیاری از برنامه های اکولایزر، مانند Equalizer FX، به شما اجازه می دهند تا صدای کلی گوشی خود را افزایش دهید. هنگام راه اندازی، برنامه یک نمایه پیش فرض ارائه می دهد که می توانید آن را ویرایش کنید.
بازگرداندن به تنظیمات کارخانه
تمیز کردن گرد و غبار بلندگو ها
خاموش کردن بلوتوث
خاموش کردن حالت Do Not Disturb
اسپیکر | چرا صدای گوشی خود به خود زیاد میشود
چگونه صدای گوشی هواوی خود را افزایش دهیم؟
میتوانید با فشار دادن دکمههای ولوم موجود در کنار گوشی یا با استفاده از لغزنده ولوم روی صفحه، صدا را در دستگاه هواوی خود افزایش دهید. اگر همچنان صدایی که از دستگاه شما ساطع می شود کم است و یا اصلاً شنیده نمی شود، بلندگوها را تمیز کنید و هر چیزی که مانع بلندگو می شود مانند محافظ ها را بردارید. اگر با این کار مشکل حل نشد، نماد هدست را روی صفحه بررسی کنید.
اگر نماد نمایش داده شود در صورتی که هدفونی به آن متصل نباشد، نمی توانید صدایی از بلندگوها بشنوید. برای حل مشکل باید به صورت زیر عمل کنید: هدفون را متصل و دوباره جدا کنید، جک صدا را تمیز کنید و سپس با باز کردن برنامه My Support > Support > Checkup > Calling and Internet > Sound Issues و دنبال کردن دستورالعمل ها، بازرسی صوتی را اجرا کنید. دستگاه را مجددا راه اندازی کنید. اگر مشکل همچنان ادامه داشت، دستگاه خود را به مرکز خدمات و تعمیرات بسپارید.
برنامه هایی برای تقویت کردن صدای گوشی
برنامه های زیادی برای بلندتر کردن صدای گوشی شما وجود دارد. به این برنامه های تقویت کننده صدا می گویند. می توانید این برنامه ها را با استفاده از Play store دانلود کنید. برخی از برنامه های رایج تقویت کننده صدا به شرح زیر است:
Volume Booster Pro (VAVA)
Speaker Booster (Prometheus Interaction)
Precise Volume (Phascinate)
Volume++ (Lan StartApp)
دلیل کم شدن صدای گوشی اندروید با قدیمی شدن آن
با بالا رفتن سن دستگاه، سخت افزار دستگاه اندرویدی شما تحلیل می رود، که اغلب به دلیل بی دقتی در کار کردن است. افتادن تلفن، استفاده از دستگاه هنگام شارژ، شارژ بیش از حد و استفاده از دستگاه در محیط مرطوب می تواند به سخت افزار تلفن شما آسیب برساند. دستگاه های اندرویدی نیز به مرور زمان در سخت افزار خود گرد و غبار جمع می کنند. این می تواند صدای بلندگوی تلفن را خفه کند و به سخت افزار آسیب برساند.
دلیل دیگری که ممکن است احساس کنید صدا در دستگاه اندرویدی شما کم است، دلایل روانشناسی انسان است. تکنولوژی هر روز پیشرفت می کند. مشاهده یک دستگاه جدید در بازار ممکن است باعث شود گوشی خود را با دستگاه جدید مقایسه کنید. شما اغلب می توانید با انجام تعمیر و نگهداری خوب از دستگاه خود از صدای ضعیف جلوگیری کنید. تمیز نگه داشتن گوشی و استفاده از لوازم جانبی محافظ می تواند به به حداقل رساندن میزان کاهش در دستگاه های اندرویدی کمک کند.
سخن نهایی
قطعی و یا کم بودن صدای اسپیکر گوشی تلفن همراه از جمله مشکلاتی است که ممکن است به طور مکرر پیش آید. شناخت دلایل آن می تواند به شما کمک کند تا کمتر با این مشکل مواجه شوید.
مقالات مشابه
- مرد در شرایط بحرانی پس از برخورد با یک ماشین در ققنوس
- برکلی پلیس UCPD گشت Black Lives Matter تظاهرات در شهرهای دیگر
- دانلود grammarly
- یک اسباب بازی بسازید که هر کسی به آن افتخار کند
- قرنطینه های المپیک: ادویه تا ماندن در خانه و با خانواده خود
- کربن فعال | انواع جدید
- UC Santa Barbara, برنامه ای برای پاییز سال 2020
- "نه عدالت بدون صلح': Shippensburg تظاهرات ایستاده در همبستگی با موضوع زندگی
- اف بی آی ارائه می دهد پاداش برای اطلاعات از دست رفته Amish نوجوان لیندا Stoltzfoos
- حذف برج خنک کننده یکبار و برای همه